Domů / CZECH REPUBLIC
NABÍDKA

Mentální analýza hráče

 

 

 

Nové platební metody

 

Odběr novinek
Dnes Vám radí

INFORMACE

Lukáš Hanzák

czech, english, deutsch

Tel.: +420 702 131 647 


Denisa Pytlíková  

info@hockeytalent.cz


TRÉNINK

Ing. Jaromír Pytlík

czech, deutsch

Tel.: +420 775 559 055
Skype: hockeytalent
pytlik@ferrax.eu


SLOVINSKO, ITÁLIE

Rok Pajič

english, slovenian

Tel.: +420 602 325 955
Skype: hockeytalentacademy

pajic@hockeytalent.cz


Informace o platbách

Lenka Mihalová

+420 775 590 049

Fax: +420 384 496 402

Skype: ferrax.uctarna

mihalova@ferrax.eu


Zastupování hráčů

TOP PROSPECTS INVITE - Telč / 23. - 25.7.2021


Žádné hodnocení. Kód: HTA1194 Produktové číslo: 2021-07-23
Tento specializovaný camp je určen pro pozvané talentované hráče
Produkt již není v prodeji
TOP PROSPECTS INVITE - Telč / 23. - 25.7.2021

HTA PROSPECTS je projekt tréninkových jednotek talentovaných hráčů, který dává možnost zdokonalovat své dovednosti v extrémně konkurenčním prostředí. Nejlepší hráči různých ročníků, tvoří jednu uzavřenou tréninkovou skupinu v níž pracují. Tento specializovaný camp je spolupořádán s agenturou, která je přímým agentem pro NHL! Právě tento projekt dává hráčům vysoce konkurenční prostředí s možností zvýšit náročnost tréninkových jednotek. Věříme, že právě HTA PROSPECTS bude dalším důvodem proč hráči v jednotlivých ročnících zvolí pro svůj výkonnostní růst právě Hockey Talent Academy.

 

Tato akce se týká  pouze pozvaných hráčů

Náplň campu HTA PROSPECTS:


PROGRAM CAMPU:

ANALÝZA A TESTOVÁNÍ DOVEDNOSTÍ

THE BEST TECHNIQUE SKATING

ELITE STICKHANDLING

ACCELERATION & EXPLOSIVE SKATING

SNIPER & HIGH LEVEL SCORING

ONE vs. ONE SUPER SKILLS

HOCKEY SENSE - SMALL AREA GAMES

OFFENSE SKILLS

DEFENSE SKILLS

FACE - OFF

 SPECIFIC OFF-ICE

 

Pokud budete hledat v historii nejúspěšnější hráče zjistíte, že mají nejméně jeden společný prvek a tím je "HOCKEY SENSE (hokejový smysl, hokejová intuice, hokejové myšlení). Právě tento prvek je jedním z nejuznávanějších znaků při vyhledávání perspektivních hráčů scouty zámořských hokejových lig. V kombinaci s dovednostní stránkou je hokejové myšlení to, co odděluje ty opravdu nejlepší od ostatních. 

Takže co je přesně HOCKEY SENSE?

"Není úplně jednoduché definovat hokejový smysl, je to však jedna věcí, kterou poznáte když ji vidíte" řekl bývalý útočník Minestoty Wild a zámořský televizní analytik Wes Walz.

Pro většinu je hokejové myšlení je velice těžko uchopitelná dovednost. Mnoho lidí je přesvědčeno, že hráči hokejový smysl buď mají, nebo ne. Přikládají tuto dovednost výhradně vrozené dispozici. Jsou to lidé, kteří vám řeknou, že Wayne Gretzky se s uměním předvídat a číst hru narodil... Po přečtení jeho autobiografie však dojdete k dojmu, že jeho geniální hokejový smysl přišel spíše z posedlosti pro každý detail hry. Byl spíše výsledkem velmi intenzívní a rozmanité hry, která v něm utvořila základ pro geniální HOCKEY SENSE, kterým „GREAT ONE“ tak uchvátil. Pokud řekneme o hráči , že má výborný „HOCKEY SENSE“ jedná se o hráče, který předvídá co se stane na ledě s předstihem a umí zareagovat na vzniklou situaci trochu dříve, než ostatní hráči. "Říká se být ve správný čas na správném místě", můžeme jej také vyjádřit slovy" Mít přirozený cit pro hru". 

Hokejisté se nerodí s mimořádným hokejovým smyslem, je to naučená dovednost, kterou můžete výrazně ovlivnit i Vy!

Co je důležité pro zlepšení Vašeho HOCKEY SENSE?

Herní zkušenosti - čím lépe pochopí hráč hru, tím efektivnější jeho hra bude...

Správné herní návyky -  pokud získáte správné herní návyky, získáte více času i prostoru pro svou hru, ale i správné a včasné rozhodování

Umění předvídat - pokud předvídáte pohyb vašich spoluhráčů, ale i protivníků, umožňuje Vám to činit rozhodnutí dříve než ostatní

Umění se správně a rychle rozhodnout - naučíme Vás hned několik možností řešení, kreativita a umění správně a rychle se rozhodnout je pro hru samotnou klíčová

Rozpoznání vzorců  - Hokej je hra vzorců a kombinací, pokud jako hráč rozpoznáte vzorec, můžete předvídat a správně s předstihem reagovat

Umění ovlivnit hru - naučte se ovlivňovat hru nejen z pohledu ofenzívy, ale i defenzívy, nejen vaším pohybem, postavením, tlakem na kotouč či manévrem, tento prvek ovládají pouze špičkoví hráči a je posledním a nejvyšším stupněm v rozvoji HOCKEY SENSE - "HRAJTE SVOJI HRU"

Stručně řečeno, mít výborný "HOCKEY SENSE", znamená být o krok vpřed před ostatními, ale i hrou samotnou.

Chcete výrazně zlepšit pohyb včetně herních činností v utkání? 

Pomocí testů a videozáznamu určíme jaké jsou parametry Vašeho bruslení v přímé jízdě, v oblouku, s kotoučem, v jízdě vpřed, v jízdě vzad, v přechodech,  jaký máte skluz, či akcceleraci a navrhneme podrobný plán tréninku tak, že Vaše parametry v poměrně krátké době výrazně zlepšíme a dáme Vám jasný důkaz - přesný čas! Díky přesnému času můžeme kdykoli přesně zjistit,  zda je trénink efektivní a zdali se hráč v daných parametrech zlepšil. Abychom mohli u sportovců co nejlépe sestavovat tréninkové plány, je nutné provádět kontrolu trénovanosti každého sportovce. K tomu nám slouží elektronicky měřené standardizované testy, které jsou zaměřeny na speciální činnosti v daném sportovním odvětví. Testování hráčů ledního hokeje je prováděno přímo na ledě a je zaměřeno na nejdůležitější aspekty herního výkonu.
 

Moderní trendy hokejového bruslení jsou efektivně předávány v souvislostech s dalšími činnostmi - vedením kotouče, střelbou, situacemi jeden na jednoho, osobním soubojem, obrannými činnostmi, ale plně respektují jednotlivé zóny hrací plochy. Právě tato moderní výuka dokáže hráče nejvíce posunout v bruslení, neboť je specifická a zapadá do herních situací v samotném utkání. Právě u takto vedené výuky je zajištěn daleko větší transfer naučených dovedností než u klasické výuky. Naučíte se specifickému bruslení, které je shodné s bruslením v utkání právě proto má tato metoda takové výsledky a je používána u profesionálních hráčů. Tento prvek je uplatňován v každé výukové hodině! 

Dalším prvkem, který výrazně ovlivňuje hráčův pohyb v utkání jsou kondiční aspekty, které se snažíme cíleně ovlivnit během jednotlivých cvičení tak, aby simulovali zatížení hráče v utkání. Právě z tohoto důvodu dochází k monitorování srdečního tepu  u vybraných hráčů po celou dobu hodinového tréninku s následnou pečlivou analýzou zatížení v programu Pro Trainer. 

 

Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.

Kontakty

KOMPLEXNÍ INFORMACE
koordinátor projektu

Tomáš Kobera

Tel.: +420 774 724 243

kobera@hockeytalent.cz

SPORTOVNÍ ÚSEK
hlavní trenér

Jan Radosta

Tel.: +420 702 131 647

radosta@hockeytalent.cz

AUTOR PROJEKTU
metodik, hlavní trenér

Ing. Jaromír Pytlík

Tel.: +420 775 559 055

pytlik@ferrax.eu