Home / OFF-ICE training
Ferrax shop

 

New payment methods

 

Newsletter
Today is advising you

Ing. Jaromír Pytlík  deutsch

Tel.: +420 775 559 055
Skype status hockeytalent


 Mgr. Luboš Voříšek

Tel.: +420 734 200 909
Skype status hockeytalentacademy


For ITALY and SLOVENIEN camps

          Rok Pajic                      english, slovenian

Tel.: 602 325 955


For payments CZECH camps

CALL

+420 384 496 402

KOMBINOVANÁ PŘÍPRAVA OFF / ON ICE / 19. - 20.5.2018


No ratings. Art.No.: HTA969 Product number: 2018-05-19
Kombinovaná příprava na ledě a na suchu..
Discontinued product
KOMBINOVANÁ PŘÍPRAVA OFF / ON ICE / 19. - 20.5.2018

Když se zeptáte starších hráčů co je nejvíce v rámci programu HTA posunulo, řeknou Vám většinou dvě věci BRUSLENÍ a TECHNIKA HOLE v rámci OFF- ICE LIPOLEC. Již začátkem května roku 2018 právě tyto dvě části propojíme a nabídneme Vám je exkluzivně v HOCKEY TALENT ACADEMY! Hodně hráčů i rodičů na specializovanou OFF-ICE přípravu vzpomíná a zavzpomínáme na ni i my, pokud se budete pozorně dívat na videu, odhalíte řadu hráčů, kteří dnes nastupují v extralize MLD, STD, JUNIORŮ a někteří dnes dokonce oblékají dres nejcenější - reprezentační!

Našim cílem není objem, nýbrž co největší efektivita hokejové přípravy, proto jsme se dle nejmodernějších poznatků rozhodli v některých pasážích OFF-ICE přípravy zvolit velmi podobné tréninkové prostředí s výukou na ledě a nově je vzájemně propojit. Hokejová příprava bude probíhat ve dvou víkendových dnech SOBOTA - NEDĚLE 

Výuka OFF-ICE Lipolec / Vytvoř si ten správný základ propracovaný do detailů!

Již začátkem května se stane nové stickhandlingové hřiště v Lipolci základnou mnoha talentů z České republiky i zahraničí. Řada hráčů se přihlásí s tím, že „si odvezou“ měkké ruce, výbornou střelu, přesnou přihrávku, rychlé nohy, skvělou kličku, rovnováhu, stabilitu...  Letošní příprava bude nového konceptu dle nejmodernějších poznatků propojená s ledem a umocněná hrou SHL - SPEED HOCKEY LEAGUE! K dispozici máme novou stickhandlingovou plochu 3 generace FERRAX COURT, atletický ovál, umělou trávu, posilovnu i možnost regenerace... Použijeme řadu zcela originálních cvičení i originálních pomůcek, překvapíme organizací výuky. Jako bonus přidáme odbornou přednášku či besedu s trenéry HTA o hokeji, tréninkových pomůckách, tréninkových metodách a dalších možnostech spolupráce s HTA. 

Výuka ON - ICE TELČ / Není nutné přes léto cokoli ztratit!

Program hokejové přípravy bude propojen s výukou na ledě, kde vždy navážeme na zaměření výuky OFF-ICE k čemuž přidáme specifické bruslení. Hráče tak budeme efektivně učit během jednoho víkendu vybraným dovednostem jak na suchu, tak na ledě. 

Cena výuky: 1 990

V ceně je i utkání SHL - SPEED HOCKEY LEAGUE.

Platební podmínky: Celková cena výuky je splatná na místě v den začátku výuky.

Místo konání: ZS Telč / OFF-ICE hřiště Lipolec

Harmonogram výuky: Harmonogram výuky bude s předstihem na stránkách www.hockeytalent.cz a bude též všem zaslán e-mailem (3 dny před začátkem výuky).

Generální partner pro ubytování: Hotel ANTOŇ s.r.o., telefon: +420 774 026 200, e-mail: hokej@hotel-anton.cz

Jako hosté byli v minulosti na výuce HTA přítomni takové hvězdy jako Jaroslav Pouzar (NHL - Edmonton Oilers), Michal Rozsíval (NHL - New York Rangers, Phoenix Coyotes), Marek Malík (NHL - New Your Rangers, Tampa Bay Ligtning), Jan Marek (Sparta Praha, KHL - Metallurg Magnitogorsk), Michal Řepík (Lev Praha), Petr Hubáček (HC Vítkovice), Aleš Kotalík (NHL - Buffalo Sabres), Milan Bartovič (Slovan Bratislava), Rok Pajič (reprezentant Slovinska), Zdeněk Ondřej (Bílí tygři Liberec, Moeller Pardubice), Petr Šachl (Bílí tygři LIberec, Moeller Pardubice), Ville Makella, Arttu Pirainen, Ville Kurikka (všichni Karpat Oulu), Martin Altrichter (Slavia Praha, Zlín), Robert Slipčenko (Slavia Praha), Lukáš Sáblík (Energie Karlovy Vary), Tomáš Konečný (cyklistika, stáj T-Mobile) či instuktoři Libor Macháň (Takewondo), Drahomír Verbický (bojové sporty) a další...   

Krásné prostředí České Kanady

Write Product Review
No review available for this item.

CONTACTS

COMPLEX INFORMATIONS
project coordinator

Tomáš Kobera

Tel.: +420 774 724 243

kobera@hockeytalent.cz

SPORTS SECTION
head coach

Jan Radosta

Tel.: +420 702 131 647

radosta@hockeytalent.cz

PROJECT AUTHOR
methodology specialist, head coach

Ing. Jaromír Pytlík

Tel.: +420 775 559 055

pytlik@ferrax.eu